Wednesday 27 January 2016

Telipocak, telihold

Kedves Babó!

Azt szokták mondani, a melegfront és a telihold is előcsalja a babákat. Hát most ilyen időket élünk. Meg különben is 28-ára vagyunk kiírva. Sajnos érzem, hogy elfogyasztottál minden rendelkezésre álló helyet, így az, hogy átfordulsz a másik oldaladra, egy több órás időtöltést jelent. Valószínűleg ez már nem a legkellemesebb számodra. Ha felnyújtod a lábikódat, már csiklandozod a lengőbordám. Voltál már virgoncabb is, így arra következtetek, kényelmesebb lehet bővebb helyen rugdalózni. Bár az este tízes buli megmaradt intenzívnek - ilyenkor vészesen hullámzik a hasam. Ha nem figyelek oda még áthágod a fizika törvényeit és odébbrántasz a pocakomnál fogva! 
Összességében 10, talán 12 kilót gyarapodhattam a 9 hónap (10 holdhónap) alatt. Én is már csak totyogok, nem szívesen szaporázom a lépteimet. A felkelés, lehajolás kifejezetten nyögősen sikeredik (nem is beszélve, hányféle módon nyomlak el). Gyakran kifogyok a szuszból vagy le kell ülnöm. A kiadós nevetés egyúttal kifulladással jár. Cickóérzékenység újra előjött. Tényleg csak kímélő ételeket fogyaszthatok - a körte felfúj, a narancs gyomorégést okoz, a hüvelyesek görcsöket, így a vitaminforrásaimat is mesterségesen kell pótolnom. Lassan egy hónapja lágyítjuk a szilárd részeinket az egyik hormonnal, hogyha oda kerül a sor, a fejed (jelenlegi legnagyobb testrészed) átférjen a medencecsontomon. Valamiért az az érzésem, hogy tényleg ideje kettéválnunk, csak még nem jöttünk rá ennek a fortélyára. Kitartás, már nincs sok hátra!
Sajnos elkövettem egy hibát. Összeszedtem egy heveny torokgyulladást. Nincs lázam, így rád nincsen negatív hatással - leszámítva, hogy kénytelen vagy naphosszat hallgatni a torokköszörülést, köhögést, orrfújást, a hapcik miatti méhösszehúzódástól szenvedni, ésatöbbi. Rekordgyorsasággal igyekszem kikászálódni ebből a kellemetlen helyzetből, így remélem nem azzal kell kezdenünk közös ketten-létezésünket, hogy örömkönnyek miatti szipogás mellett a megfázás ipari zsebkendőhasználatát gyakorlom...

Azért ne felejtsd el: várlak ám nagyon!
Anya

No comments:

Post a Comment