Wednesday 8 July 2015

Két szabadság között

Kedves Babó!

A 11. hétbe léptünk. Képzeld, már hárman is megsimogattak Téged: a rajzmesterem és két barátnőm. Kész rajongótáborunk van! Úgy tűnik kicsit megkeményítetted a pocakom alját és van egy pici úszógumim, amit kizárólag az ismer fel, aki jól eszébe véste mondjuk bikiniben az alakomat. Én viszont látlak!
Azt javasolta a doktor, hogy feküdjek minél többet hason és tanuljak meg hasmánt aludni arra a rövid időre amíg ezt a méreteiddel megengeded. Állítólag hátrahajló méhű anyáknál esetleg előfordulhat, hogy medencébe szorultok. De amúgy is húzod a mindenféle belső dolgaimat nap végére, ha ennek nem teszek eleget. Kitaláltam, hogy megrögzött oldal-alvóként az egyik lábam és könyököm felhúzva, félig hason, félig oldalt fekve be tudom csapni magam és kényelmes az alvás. Meséltem már, hogy eltüntetted a nyomasztó álmaimat? Ez igazán zseniális húzás volt, köszönöm!
Úgy tűnik az étvágyam kissé fokozódik a régihez képest. Egy időben bármikor bedézsmáltam volna kínai savanyú levest és a csalamádé örök kedvenc (de persze az mindig az volt). Leginkább zöldségekről, frissensült húsokról szeretek álmodozni... Édesről egyáltalán nem, néha friss kenyérről. Egészségesebben élek, mint valaha! Meglepő, de pont kevesebbet iszom. Azért remélem jut neked is! (És hogy nem szikkadok össze, mint egy mazsola...) Lassan szert teszek egy mérlegre is.
Sajnos elég durva hangulatingadozásoktól sem mentesít a sors. Olyan fél, harmadnaponta változik totálisan a hangulatom. Sajnálom, mert nem szoktam ilyen gyakran bús lenni.
Az új háziorvosunk a fotóstáborból ismert, valamiért különösen érdeklődő, nagymamakorú, de bulis-természetű nő lesz. Nagyon kedvelem. Ennél azonban sokkal közelebbi, hogy Erdélybe fogunk menni természetet fotózni holnaptól. Olyan 10 éve szeretnék eljutni Erdélybe, hát megesett ez az alkalom is. Korábbi fotókat nézegetve gyönyörű hely lesz, amolyan megvilágosodós-fajta. Biztos jó lesz. És várom már a finom nyári leveseket is! Csak ők tudnak készíteni salátából, spenótból, levelekből, uborkából, padlizsánból finom, savanykás, gusztusos tálakat. Gurman-túra, tuti élvezni fogod! (Elvégre van némi beleszólásod a jelenlegi ízlésembe és elképzelésem szerint most eleget tudok majd tenni neki...) Bár idehaza majd' 40 fok van, ott elképzelhető, hogy látunk havat. Berakok mindenféle hasznos-meleg holmit is. Most pedig irány befejezni az első tervezési munkám!

No comments:

Post a Comment