Monday 9 November 2015

Fordulás

Kedves Babó!

Így, a 27. hét környékén nem csak érzem a mozgásodat, hanem elemi erővel csap be minden nyújtózásod. Kívülről is látszik, ha kilóg a lóláb, sőt egyenesen hullámzik a pockom, ha végighúzol a hasfalamon. Nem fáj, de rendkívül érdekes érzés. Azt mondták lassan el kell beszélgetnem veled, hogy most fordulj meg, mert még kényelmesebb mint később és jó eséllyel nem fordulsz már vissza. Amilyen tornamutatványokat végzel, el tudom képzelni, hogy máris teljesítetted a feladatot, habár én nem tudom, kellene-e a szokásos rajcsúrnál valami erősebbet is éreznem ekkor.
Adott napirend szerint vagy aktív - reggel, délelőtt, kora délután, lefekvéskor - utóbbitól rettegek, mert ha megtartod ezt a jó szokásodat, bizony éppen akkor kezdődik a buli, mikor nekem leáll a rendszer... 
Igyekszem minél többet énekelni és dudorászni. Remélem te is élvezed, én elég jól elvagyok így.
Szerencsémre a végeláthatatlan panaszlistából ami kismama-körökben terjeng, mindössze egy féloldalas csípőfájás jelentkezik, az is el tud múlni egy forró fürdőtől. Persze nem most állok neki újra balettozni, de a normál mozgások mindegyike megy, valamint az alvási pózok is.
Mostanra - egy festésnek hála - megújult a lakás: tiszta minden zeg és zug, rend van mint soha korábban és rengeteg hely a számodra szerzendő bútoroknak, ruhácskáknak. A nyílászáról - amennyire lehetett - feljavíttattam, hogy az egyenletes hőmérsékletnek ne ez legyen az akadálya. Lassan elkezdem begyűjteni a felajánlott holmikat, a babakocsid pedig már otthonról figyel.

Puszil (jobb híján képzeletben)
Anya

No comments:

Post a Comment